A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 21 éves nyíregyházi lakost 2020. január 31-én. 

A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, őt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek Hodászon egy személygépkocsival közlekedő 30 éves mátészalkai lakost 2020. január 31-én. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfit a Budapest III. Kerületi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá Tiszadobon egy személygépkocsival közlekedő 27 éves helyi lakost 2020. január 31-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfit a Tiszavasvári Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá Vásárosnaményban egy személygépkocsival közlekedő 26 éves hodászi lakost 2020. január 31-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, őt a Nyírbátori Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.