Rendőrségi összefoglaló.
 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. január 7-én Nyíregyházán elfogták T. I. 61 éves újtikosi lakost. A férfi ellen a Kisvárdai Járásbíróság magánlaksértés bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2020. január 7-én egy 28 éves román állampolgár. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert a lopás vétség elkövetése miatt jogerősen kiszabott büntetésének letöltését önként nem kezdte meg. A körözött férfit a rendőrök a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. január 7-én Kocsordon elfogták M. S. 20 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert a súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt jogerősen kiszabott büntetésének letöltését önként nem kezdte meg. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.


Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság