Árokba csúszott egy autó Győrteleknél – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. március 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.
Árokba csúszott egy személygépkocsi szombat hajnalban a 49-es számú főúton, a 30-as kilométernél, Győrtelek közelében. Személyi sérülés nem történt. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd drótkötél segítségével az útra visszavontatták, miután forgalmi akadályt képezett.

Szintén árokba csúszott egy személygépkocsi Nyírmeggyes és Nyírcsászári között a délelőtti órákban, ahol személyi sérülés nem történt, a műszaki mentéshez a mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak.

Berendezési tárgyak kaptak lángra egy vajai családi házban szombat hajnalban, a Tulipán utcában. A baktalorántházi és a mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Kigyulladt egy üzlethelyiséggel egybeépített negyven négyzetméteres melléképület szombat délután Pap községben, a Táncsics utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat, valamint egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak az épületből, amelyet visszahűtöttek. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések