Árokba borult egy személygépkocsi szerdán reggel Szabolcsveresmart és Tőgyesszögtanya között. A balesetben egy ember sérült meg. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a sérült kiemelésében és a mentő gépkocsihoz történő eljuttatásában segítettek.
Szintén árokba csúszott és az oldalára borult egy személygépkocsi a 41-es számú főúton, a 34-es kilométernél, Nyírmada közelében. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a járművet kerekeire visszaállították és a forgalmi akadály megszüntetése miatt az útra visszavontatták. Személyi sérülés nem történt. 

Ugyancsak a 41-esen, a 26-os kilométernél, Baktalórántháza közelében pedig szerdán délben árokba csapódott egy személygépkocsi, a jármű vezetője beszorult. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a sérült kiemelésében segítettek, valamint a gépkocsit áramtalanították. 

Ópályiban villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi a délutáni órákban, a Ságvári Endre utcában. A balesetben a jármű vezetője sérült meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság