Sajtótájékoztatón mutatta be Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei székhelyen jelenleg is futó beruházásokat, kiemelve a legfontosabbakat.

Elhangzott, hogy zajlik a szennyvízberuházás, félmilliárdot költenek a szennyvízprojekthez kapcsolódó úthelyreállításra, a NYÍRVV elkezdte az utak felújítását is, a 2 milliárd forintot meghaladó kulturális Agóra projekt is elindulhat, megújul a  a Piaccsarnok, Borbányán hulladéklerakó rekultivációra készülnek, az Érkerti lakótelep megújítása mellett a csapadékvíz elvezető rendszert is fejlesztik, kerékpárutakat építenek, és Sóstó-gyógyfürdő komplex fejlesztése mellett végre épülhet a Nyugati-elkerülő is.

A polgármester elmondta, hogy minden elismerés megilleti a kivitelezők igyekezetét, amiért tartják a határidőket és odafigyelnek arra, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzák a lakosságnak. Dr. Kovács Ferenc kiemelte, hogy ezúton is köszöni a nyíregyháziak türelmét és támogatását, hiszen minden értük, és a városért történik. Így épülhet-szépülhet Nyíregyháza.