Szombaton Gyirmóton játszik a Szpari, Bajzát Péter is pályára fog lépni.

Pénteken dél után nem sokkal, immár majdnem törzsvendégként tértek be a Sasfészekbe a nyíregyházi focisták, hogy elköltsék ebédjüket. Az M1-es autópálya melletti étterem kabalából nem rossz, hiszen a soproni meccs előtt is itt étkeztek a Nyíregyháza Spartacus focistái és másnap nyertek is a hűség városában.
Pénteken edzettek

Szombaton késő délután (17) Gyirmóton vizsgáznak Lucsánszki Tamás játékosai, így indokolt az újabb két napos túra. A szállás Lipóton volt egy edzőközpont hoteljében, így a kipakolás után a közeli edzőpályán tréningezhettek Balogh Jánosék. A vendéglátó Gyirmót eddigi hazai mérlege vegyes, hiszen nyitásként kikaptak a Siófoktól (0–1), majd nyertek Szigetszentmiklós ellen (1–0). Sisa Tibor együttese ezt követően legyűrte az Ajkát (3–0), majd kikapott a Békéscsabától (1–3). A gyirmótiak kapusa az a Holczer Ádám, aki 2011-ben a Spartacusban is védett.
Jó a hangulat

Ami a Szparit illeti, a csapat lendülete legutóbb hazai pályán tört meg, hiszen a balmazújvárosiak három ponttal távoztak a Városi Stadionból. A szerdai, mezőkövesdi ligakupabeli döntetlen viszont újfent jó előjelnek tekinthető. A szombati hazai bajnokin rosszul lett Gengeliczki Gergő már rendbe jött, így ő pályára léphet, miként a Sopronban kiállított és az eltiltást letöltő Szokol Zsolt is.

A nagy kérdőjel Bajzát Péter állapota, információink szerint a jó hangulatú, péntek délutáni edzésen nagy kedvvel mozgott, és nem jelzett fájdalmat. Így aztán a tervek szerint a Szpari a korábban megszokott, legjobbnak vélt összeállításban kedzi majd a mérkőzést.