Védd Magad! - Házi természetvédelem bemutató

Sokszor érezzük sivárnak és barátságtalannak lakókörnyezetünket, munkahelyünket, a köztereket. Mindezen sokat javíthatunk, ha segítünk becsempészni a természetet mindennapjainkba – erről szól az E-misszió Egyesület „Házi természetvédelem” kampánya, amelyet a Vidékfejlesztési Minisztérium „Zöld forrás” pályázati programja támogat. – Nyilatkozta dr. Szigetvári Csaba, az egyesület projektvezetője.


A természet megóvásának ház körüli praktikáival az érdeklődők személyesen is megismerkedhetnek. Az Egyesület 2012 szeptember 22-én (szombaton),délelőtt 10 órától várja az érdeklődőket Nyíregyházán a Kossuth téren. A szabadtéri program során bemutatjuk a legegyszerűbb házi természetvédelmi eszközöket odúk, etetők, stb), azok elkészítésében is részt vehetnek az érdeklődők. Az autómentes nap kapcsán külön foglalkozunk az utakon elütött állatok problémájával. Szakemberek válaszolnak a városi élővilággal kapcsolatos kérdésekre, és bemutatjuk a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület „Madárbarát kert” programját is. Madáretető szépségversenyünkre várjuk a legötletesebb, legszebb házi madáretetőket.
További információ: E-misszió Egyesület, dr. Szigetvári Csaba, email: szcsaba@e-misszio.hu, tel: 42/423-818 illetve 20/512-3311

A projektet a Vidékfejlesztési Minisztérium „Zöld forrás” programja támogatja.

Kató Marianna

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések