Mindannyiunk számára ismeretes a 2012. március 18. vasárnap délutáni szörnyű tragédia Berkeszen. Valamilyen ok folytán gázrobbanás majd tűz pusztította el Izsák Péterék családi házát, mely azóta is lakhatatlan. A tragédia során azonnali halált halt a nagymama, a további ottlakókat életveszélyes állapotban mentőhelikopterekkel és mentőkkel budapesti és a debreceni korházakba szállították. Sajnos az apa, március 21-én, az anya március 22-én szintén elhunyt. Egyedül Péter maradt életben. Ő kilencven százalékos égési sérüléssel került Debrecenbe.
Két hónapon keresztül folyamatos kórházi kezelésben részesült, számos műtéten esett át. Jelenleg nővérénél tartózkodik, mert további gondozásra szorul. A jövőben számolnia kell újabb műtétek sorozatával, valamint pszichológus kezelésére, a későbbiekben pedig fizioterápiákra. Sajnos, az életét tovább nehezítik azok a mindennapi gondok, amely számunkra szinte természetes dolognak számítanak, hiszen elégett minden: ……. nincs hol lakni, nincs egy ruha, amit magára vehetne, nem maradt semmije és akik eddig nap mint nap körbevették mind eltávoztak. Csak a nővére segítségére számíthat. Jelenleg semmilyen pénzellátásban nem részesül.
Mind a mai napig nem tisztázott, miért, hogyan történt a tragédia, így semmiféle anyagi támogatást nem nyújtott még a biztosító a számára.
Nagyon bízik benne, hogy sikerül új életet kezdenie mindezen megpróbáltatások ellenére is.
Együttérzésünket fejezzük ki anyagi segítségnyújtásunkal is, melyet megtehetünk az alábbi szàmlaszàmra történő utalással:
Izsák Péter OTP Bank, Nyíregyháza 11773449-01486621.