Képünkön: Smiley-k zenekar: Kulcsár Fruzsina billentyű,
Koleszár Bence szaxofon, Koleszár Ákos gitár, ének
Tiszalökön is megmozdultak a fiatalok példamutató lelkesedéssel, hogy elősegítsék a fiatal lány gyógyulását.
Tiszalök, Budapest. A tiszalöki Smiley-k zenekar december 18-án, vasárnap Budapest Szikra Cool-Tour-Hause koncerttermében nagyszabású segélykoncertet szervez Kotormán Lili megsegítésére.
Kotormán Lili 13 éves koráig élte a hasonló korú gyerekek életét Szigetmonostoron. Hét évvel ezelőtt, egy szeptemberi napon került kórházba szívizomgyulladás miatt, majd tüdőödémát kapott, állapota életveszélyessé vált.
Éberkómában
A rendkívül erős gyógyszerek hatására a kislány mája egyre rosszabb állapotba került, és ma már csak a transzplantációban bízhat. Lili öt hete éber kómában fekszik. Szigetmonostor összefogott a lányért, méghozzá úgy, hogy lekvárt főznek, és az ebből származó bevétellel támogatják Lilit…
De nem csak Szigetmonostor fogott össze, hanem a Tiszalökön is megmozdultak a fiatalok igencsak példamutató lelkesedéssel, hogy elősegítsék a kislány gyógyulását.
A Smiley-k zenekar tagjai, a három fiatal elhatározta, hogy segélykoncertet szerveznek Lili számára. A 2 éves fennállásuk alatt a különböző helyszíneken több zenekarral, fellépővel ismerkedtek meg, és ezeket a kapcsolatokat most igen hasznosra fordították.. Kitartó szorgalommal jártak-keltek, intézkedtek felnőttek komolyságával, mert tudták egy beteg gyermek élete múlhat ezen. Időpontot fixáltak, a helyszínt felajánlásképpen kapták meg .
Nagyon sokat köszönhetnek azoknak az önként jelentkező zenekaroknak, akik elősegítik a rendezvény színesebbé tételét. Ezúttal szeretnék megköszönni a szervező fiatalok a Tiszalöki Általános és Alapfokú Művészeti Iskola vezetőségének támogatását, valamint az állandó támogató, a Polgárok Tiszalökért Egyesület segítségét is.
A jótékonysági műsorban fellépnek: Inzsöl Gyula ( a csillag születik repülőtáncoltatója), Zsuzsi és Orsi produkció, Echonald zenekar, Áldás és Átok zenekar, Partyssimo együttes, Tarnai akkustic project, Sakálok együttes, és még más fellépők. Nem beszélve azon meglepetésvendégekről, akiket a közelmúltban láthattunk a Megasztár, Csillag születik kifutóján.
A rendezvény után tombolasorsolás is lesz, melynek bevétele szintén Lili gyógykezelését segíti.
A szervezők szívesen elfogadnak felajánlásokat a tombolára. Aki segíteni szeretne, a felajánlását jelezze a 06-30/ 866 1362 vagy a 06-30/601 3010 telefonszámon !